Ny hjemmeside for Byregion Fyn

 

Nu er den nye hjemmeside til Byregion Fyn endelig klar. Med den nye hjemmeside ønsker I Byregion Fyn at styrke den digitale tilstedeværelse og gøre information fra Byregion Fyn og det strategiekse samarbejde mellem kommunerne på Fyn lettere tilgængeligt. Den nye platform er designet til at fungere som et centralt knudepunkt for information, nyheder og initiativer, der strækker sig over hele Fyn. Derudover bliver det på den nye hjemmeside langt nemmere at læse mere om de strategiske indsatsområder i Byregionen og hurtigt at få et overblik over hvad der arbejdes med under hvert fokusområde.   

Med en brugervenlig interface og moderne design tilbyder hjemmesiden en nem og effektiv måde at navigere på, hvilket giver adgang til en bred vifte af ressourcer, herunder detaljer om igangværende projekter, kommende begivenheder, og referater fra Borgmesterforum Fyn. Målet med den nye hjemmeside er at facilitere et tættere samarbejde mellem kommunerne og tilbyde eksterne aktører og journalister en let og overskuelige side med alt hvad der vedrører Byregion Fyn.

“Vi er begejstrede for at lancere den nye hjemmeside, som markerer et nyt kapitel for Byregion Fyn, Vi tror på, at denne platform vil styrke forbindelserne mellem vores kommuner og give eksterne samarbejdspartnere og interessenter en forbedret digital oplevelse.” Udtaler Louise Hansen, chef for Byregion Fyn

Vi håber meget at I vil tage godt imod det nye site.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.